Not known Details About معماری

دانلود پلان دو بعدی و مدل سه بعدی المان های ورودی و محوطه

ارتش اسرائیل بارها تاکید کرده است که نفرات حماس عمدا در مناطق غیرنظامی موضع می‌گیرند و این ساختمان‌ها هدف حملات هوایی قرار گرفته است اما ساختمان‌هایی هم تخریب شده که ظاهرا در اختیار ارتش بوده است. .

یکی از نمونه‌ها‌ دانشگاه اسراء در شمال غزه است که در ابتدای جنگ به شدت آسیب دید و بعدا ارتش اسرائیل با انفجار کنترل شده آن را تخریب کرد و فیلم آن در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد.

واژه‌ای کلی برای توصیف ساختمان‌ها و دیگر سازه‌های فیزیکی

ساختمان مسکونی پادرا در خیابان سهرودی تهران قرار دارد. طراحی این ساختمان را وحید قبادیلان انجام داده است. در طراحی نمای این پروژه از سنگ تراورتن و سبک آرت دکو استفاده شده است. انتخاب این متریال برای نمای ساختمان به تعبیت از متریال کاربردی در طراحی نمای ساختمان های این منطقه در دهه ی ۱۳۴۰ می باشد.

در صورت از استفاده از اسکلت های فلزی نیاز به انجام مراحل بالا نیست به دلیل اینکه کل استخوان بندی ساختمان به وسیله جوشکاری تیر ها و ستون های فولادی انجام می گیرد ولی به دلیل هزینه بالای آن بیشتر از اسکلت های بتنی استفاده می شود.

خانه خدمات طراحی داخلی دکوراسیون داخلی طراحی معماری ساخت و ساز بازسازی و نوسازی طراحی ویلا نما روف گاردن پروژه ها گالری افتخارات ویدئوها وبلاگ درباره ما تماس با ما

ساختمان خانه سبز در یکی از مناطق شمالی تهران قرار دارد که در سال های اخیر بافت گیاهی آن به دلیل ساخت وساز از بین رفته اند و طراحان read more در طراحی پروژه سعی داشتند تا ارتباط ساختمان را با فضای سبز تقویت سازند.

۴۱ _ معماری و طراحی ساختمان ورزشی دشت نور ، نرگس نصیری طوسی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در این مطالب اطلاعاتی در مورد روند طراحی و اجرای آن ها به طور خلاصه شرح داده شده است. دسترسی به همه این مطالب به صورت پراکنده ممکن است برای کاربران دشوار باشد. از این رو خط معمار در این بخش مجموعه ای ۵۰ تایی از نماهای اجرا شده در چند سال اخیر ایران را جمع آوری کرده و همراه با لینک مطلب به اشتراک خواهد گذاشت.

تصاویر شهر همچنین تخریب خیابان‌هایی را نشان می‌دهد که زمانی پر رفت و آمد بودند اما حالا متروکه و ویران شده‌اند.

همچنین باید افزود که استفاده از مثلث های بزرگ در نما، پوسته را به قطعات مسطح تقسیم می کند، که خود ناشی از هندسه مختلف زمین پروژه است که در نمای پروژه نیز به شکلی ملموس و متفاوت آشکار می شود.

به گونه ای که ادامه هندسه نمای بیرونی به پوسته داخلی ساختمان هم کشیده شده است و به یکپارچگی کار بیافزاید. همچنین این نکته را نیز باید افزود که هیچ کدام از زوایای الماسی های نما زاویه های رند مثل ۹۰ یا ۴۵ یا ۳۰ درجه نمی باشند که این موضوع، به سختی کار بسیار افزود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *